Halloween 2010

hejsan alla underbara läsare, Nu har jag ju vart dålig med updatering igen.. Inte bra.
Igår var jag på halloween party och det var ju kul, ända tills jag vart lite för full och spydde i Jens bil.. Hehe!
Men jag hade annars mycket trevligt och alla var nästan utklädda, minglade en del och dansade till disco!
Imorse vaknade jag upp och undrade vart jag var, kom inte ihåg så mycket, såg att jag hade pyjamas på mig och letade efter mina saker. Jag hade sovit hos malin visst. Sedan när vi skulle äta frulle så insåg jag att min navelpiercing hade växt utåt, eller först trodde jag att jag hade en stor varklump och en massa torkat blog i, så jag skulle plocka bort det. Då råka jag spräcka upp naveln så nu har jag knappt någon navel.. Illa!!!!
Fyfan vad jag har haft ångest idag och vart seg och trött idag. Men snart ska jag, Jens och Malin till stan och gå på bio!! Vi ska se "Saw" i 3D.. Fyfan vad läskigt!
Nej nu måste jag skynda mig pussaaaah!!! <33







Lite random bilder från igår när vi förkrökade :)

Designtävling

Hejsan, ja jag har fått endel kompimanger om min designer och det tackar jag för, men nu har ni chansen att vinna en enkel design jag gjort. För att vinna designen vill jag att ni motiverar varför jusst du förtjänar denna design, så skriv en kommentar nu och skicka! Sen imorgon någon dag på eftermiddan utnämner jag vinnaren! kram och lycka till!



[klicka på bilden för att se designen live]

Update: Lite tråkigt att ingen anmälde sig, håller iallafall kvar designen tills på fredag. Så passa på om du vill ha den, skriv då och motivera varför jusst du ska vinna denna. Kram

you've turned my life into jeopardy

Vart lite smått sur, när jag fick reda på en sak, det känns som ett slag i magen.

Annars har min helg vart okej.. Fredags var jag i skolan och det var jättekul att ha prov i datorkunskap med pages! Nej det var det inte, visste inte ens hur jag skulle omformulera mina svar..
Sen efter det drog jag till mamma, åkte och handlade lite. Sen när jag kom hem packade jag väskan och for till Min Minea!
Vi hade filmmys, så jäkla mysigt hem hon har och söta vovvar. Kollade på Bert och sact 1, tittade på en annan film också. Insåg att Bert är ganska störd, men det var kul ändå.
Åt brända mandlar som Minea hade gjort! och lite chips och smått. Eftersom att vi fåda har en passion för te så drack några koppar te..
Mysigt, kolla på tv hela lördagen tills jag åkte hem för jag var tvungen att jobba idag.
Kom hem kunde inte sova någonting alls igår natt, gick upp halv fem på morgonen, fixade mig iodning och gick till centralstationen. Är lite sur för att det inte går några bussar så tidigt, jag vet det är inte så långt att gå men jag är trött och det är svinkallt och massor av mörka gränder..
Så även en kille på centralstationen som satt med sitt huvud hukandes i hans famn, så jag såg inte vad som var problemet, tänkte gå fram och kolla vad som hade hänt, sen såg jag en stor pöl med blod på marken och tordes inte gå fram.. Hade dessutom bråttom till bussen.
Har lite skuldkänslor nu, tänk om det hänt honom något allvarligt?!
Jobbade, segare dag har jag inte vart med om, åkte hem vid tolvtiden och sen satt jag och kolla på tv hela dagen.
Vid sju kom Malin och Jens och hämta upp mig, vi åkte till almunge och hänge hemma hos henne ett tag sen gick jag hem.

Längtar tills på fredag, för då får jag lov och då är det även Halloweenfest i Gunsta, looking forward!

Puss och kram, imorgon blir det shopping och förmodligen fika med malin på stan för jag får lön då, och ska köpa en jättesöt svart, lite halvt transparent top för halva priset på monki! Har sett fram emot min lön länge nu, eller ja jag vet ju att det inte är så mycket denna månad men ändå :)

Jag gillar min lärare!


skolfilm!

hejsan, nu sitter jag hemma i almunge, har precis duschat, och nu sitter jag och dricker en kopp te och ska snart kolla på film!
Har vart en helt okej dag. Var roligast när vi hade avslutning med tv, haha vi fick kolla på allas filmer som vi har gjort!
Men vi han dock inte lägga in alla special effekter innan vi var tvugna att lämna in filmen, så den är lite dålig haha
Men jag är så snäll så jag lägger upp den här på bloggen ändå! hihi


Var bara tvungen att lägga ut amanda, sofie och malins film. Dom var faktist duktiga!


Så hilma tråkigt att vi redan ska byta karaktärsämne, jag vill ju ha radio och tv, för det var skitkul! jag vill också foto! Men nu kommer vi byta till typ expo och tryck..

tuperat

hejsan nu sitter jag och pluggar litegran inför provet jag har imorgon på tv.. Det kanske går bra, förhoppningsvis!
Har inte så mycket mer att säga än att jag ska sova nu kanske och har skit tovigt hår, men jag orkar ej kamma ur det, så det får bli lite knullruffsigt tills imorgon, kul att komma till skolan en dag och se helt skabbig ut.
Nu kom jag på att jag måste leta upp något lila tills imorgon, det är ju nämligen onsdag då, och vi har ju lunchmöte då som vanligt! och veckans dresscode är något lila! hihi



Har ett mycket hemligt projekt pågång om har med regissörassistent och göra, gissa vad jag kanske kommer göra? :O

Bilder

Titta vad mycket bilder jag har på min användare i skolan, hehe lite cp, har en massa fula videos också hihi!

känner mig utbytt, mot en dålig kopia.

Jag mår fint, Toppen! Eller nej det gör jag inte, har ni någon gång känt er utbytta? då vet ni hur jag känner mig..
Eller har ni någon gång befunnit er någonstans där ni inte riktigt passar in. Då förstår ni vad jag snackar om.
Jag vet inte varför jag känner mig så ensam och efterlämmnad. Det känns så tomt..

..Ja för er som undrar så har förra veckan var okej, denna sådär, eller det är ju bara måndag än så länge.
Var hos farmor igår, sov där till idag och åkte till skolan sen till stan. Köpte cigg, även fast jag vet att jag har slutat med rökningen. Fyfan på mig!
Sen åkte jag hem, gick till Malin. Det var så fruktansvärt kallt ute, höll på att dö i min tunna skinpaj!

Nej fy fan nu måste jag ta mig i kragen och sluta larva mig! Jag måste ta vara på mig själv och allt annat som finns omkring! Vet inte varför jag mår som jag mår, jag antar att det bara är någon konstig känsla jag har fått för mig..
Och jag vet att det känns lite konstigt att jag faktist skriver detta här, för det har ju ni inte så mycket med att göra, och att jag låter som ett jävla emo som vill ha uppmärksamhet genom att publicera detta på bloggen.
Men det känns skönt att skriva här, och jag vet ju att jag inte har så många läsare som ser detta så det gör ju inte så mycket.
Bara skönt att ha någonstans att skriva av sig lite. :)






Take my photo off the wall, If it just won't sing for you. Cause all that's left has gone away, And there's nothing there for you to prove..     "look what you've done - yet" Nostalgi<3

sponsored by destiny.




fula bilder men, orkar inte göra några bilder.

Omöblerat



Hejsan skola idag, efter åkte jag hem, trött som fan. Gorje inte mycket, Möblera om rummet lite och nu ska jag sova puss! Har ändrat lite på min design också!

Jersey shore!


Nu orkar jag snart inte nå mer!

Fyfan vad jag är less på allt, det blir bara sämre och sämre! blir alltid fel och shit som jag inte känner att jag orkar ta itu med jusst nu.
Jag pallar inte med nå mer nu, kan det inte bara vara som förr? Problemlöst?
Fast var det så förr, eller är det bara jag som ljuger för mig själv?
Det ska alltid vara så kompicerat och ingen hjälp eller som bryr sig. Fyfan vad jag bara hatar allt!



Jag har slutat röka.. Ella jag försöker iallafall. Jag har trappat ner, men jag blir bara mer deppig utan tobaken..

Du får mig att le.

Update: Bilder från denna helg kommer nedan, Har vart i Eskilstuna igen ser ni. Vart med Malin och Hälsat på Jens och hans vänner! Skönt att han kom och hämtade oss i Enköping och sen skjutsade hem oss!
Jobbade i Söndags och idag har det vart skola, men det är väl inget som intresserar er, ni vill väl se bilder? Då ska ni få göra det.









Ps.. Jag älskar att min bruna färg håller på att flagna bort ♥..

And if I only could Make a deal with God..

var i skolan idag, hade typ tre prov, eller ja två prov och en uppläsning (kan man säga så?) in för klassen.
Det gick väl sådär, och provet till mediakunskapen hade jag inte tränat inför, så det gick ju inte heller bra hehe, Sen så skulle jag haft datorkunskapsprov men missade det för jag var tvungen att dra till tandläkaren, vilket gick bra!
Har lika fina tänder som vanligt, bara att jag inte ska ha socker i mitt te samt kaffe, för ingen bör ha det! och så ska jag sluta röka säger min tandläkare haha!
Men jag och minea har bestämt oss för att vi ska trappa ner med snusningen och rökningen!
Sedan mötte jag upp Minea som ville hänga på när jag och Emil skulle fika på storken! Vi hade det mysigt jag jag kom hem vid halv åtta, så nu blir det att duscha och sen sova!
Fan vad sur jag blev idag när jag hade gått till bussen och insåg att jag hade glömt busskortet i mitt skåp, gick tillbaka och där fanns det inte, inte i väskan eller i någon av mina jackfickor! spårlöst försvunnen.. SATAN I GATAN!




Imorgon blir det Eskilstuna igen med malin! Fast utan lastbil den här gnågen :D

like a pyramid!










Efter skolan idag, så for jag till malin och vi lekte lite och bakade och snacka en massa strunt! vi har pratat om drömkillar mest och haft det mysigt i höstkylan över cigaretter.