Guerlain

hejsan. det var ett tag sen jag uppdaterade sist, har vart sjuk för det mesta och knappt haft någon ork att blogga då. har inte fotat så mycket heller.
Idag har jag vart i skolan, efter det åkte jag Sofie, Ronja och minea på stan för en rejäl shoppingrunda, för jag fick ju lön igår!
Köpte lite saker på monki, ett linne, en t-shirt och ett par leggings. Sen på H&m köpte jag en kajal, och en grå snygg kavaj! Sen på glitter köpte jag en snygg dubbelring, på parfymeriet en parfym! Ja jag gillar att bränna alla pengar jag får.. Nej men jag har lite pengar kvar hehe, dessutom behövde jag det efter min sjuka!






Bara lite bilder sådär. puss och kram! <3

white light moment

Just nu mår jag skit, har vart dålig i magen, tror mina halsmandlar måste opereras igen och helgen har vart hemsk. jag trodde jag skulle få en bra helg. Men det vart bara skit altihop. Men hoppas jag det blir bättre snart!





Torsdag kväll.

hejsan har inte uppdaterat sen i måndags nu, plugget har ju börjat igen så då blir det dåliga uppdateringar ingen.. För dom som bryr sig dårå :P
Hade inget mer att säga faktist, har insett att min blogg har börjat blivigt tråkig, skriver bara vad jag har gjort uder dagen och sånt onödigt shit som ingen bryr sig om haha.
En intressant sak: Jag vill ha sommar!



Fula bilder jag hittade i Kameran höhö.

Vad gör du om du inte kan göra vad du är född till?

jusst nu: bullbak här hemma och lagar middag! Snart ska bullarna in i ugnen och jag sitter här och har huvudvärk.. Inte kul. har tagit lite bilder på katten när jag var ute, men han fastnade inte lixom.
Fyfan vad skönt det var ute idag, kändes som om det var vår! Jag längtar som fan efter våren nu!


imorgon är det skola, vill inte tillbaka men jag antar att jag måste..

skola om 2 dagar..

hejsan nu sitter jag vid datorn igen.. Har suttit i pyjamas hela dagen idag och min syrra har vart på besök också. Imorgon ska jag plugga lite, fota och kanske leta upp rosa panter-spelet!
Nu har jag inga mer planer för imorgon och det här vart ett tråkigt litet inlägg men kände ändå för att göra ett hehe!


It was only just a dream..





Hejsan nu är jag hemma hos pappa! har inte uppdaterat på länge nu men har haft annat för mig så jag har inte haft tillgång till dator så mycket.
Men nu har jag iallafall hunit ändra min design lite och kollat igenom mina bilder! Jag har inte lite bilder på datorn..
Imorgon ska jag förmodligen plugga och fota lite kanske? Får se vad som händer. Nu ska jag checka lite bloggar pusspuss!

nyår 2010!

hejsan nu kommer lite bilder fårn gårdagen! Först var det middag med familjen och till det var det lite amadeus och champange! Sen drog jag till hanna melin och gick på förfest och hade skitkul, en massa folk där, bekanta och nya ansikten! Sen drog jag till bärlinge och gick på fest där, moa och hennes kompis bjöd in mig, hade skyhöga klackar och gick hur långt som hellst för att komma till festen.. Landet vetni! Sen vid olvslaget öppnade jag skumpan och allt var jättretrevligt. Sen vid tre tog vi taxi hem och jag rullade in i lägenheten för jag drack ju upp en hel champange!