Barbra streisand - Duck sauce!

hejsan denna helg har vart ganska underbar! Började med att jag efter skolan drog till stan med minea och shoppade en massa saker, några toppar och en bh!
Sen drog vi hem till mig och förberede i kollet inför min lilla middag.
Det vart trevligt men kanske lite för mycket vin (?)..
Sen vid tolv drog vi till bussen, missade den och satt i centralstationen i två timmar och väntade på nästa.. Nyktrade till när jag hade väntat i några timmar.
Sen kom bussen, jag och Minea drog till Emil och slagga där, drack Rosé vin när vi kom fram till honom, drack ända tills vi deckade vid halv fem..
Sen dagen därpå drog jag hem och fixade mig iordning för Emelias fest!
Bland dom bästa festerna jag vart på länge, så jäkla kul.
Sen har min axel ceppat, har skita ont i den.. Men det fixar sig nog hoppas jag! Bakis idag så ska sova snart!




make a gif


Puss imorgon ska käka lunch med farmor och hämta ut mina brillor innan skolan!

Sista dagen som sextonåring.

Hejsan det känns konstigt att det här är sista dagen som sextonårign, och det är inte alls lång tid kvar till jag fyller år..
Idag var jag i skolan, jobbade mer än vanligt! Fick vg på mitt senaste datorkunskapsprov igen! Så jag kommer nog få vg i slutbetyg!
efter skolan drog jag och minea till stan för att shoppa! Köpte en hel del, men det ska shoppas mer imorgon inför emelias fest på lördag! Idag gjorde jag av med åttahundra det betyder att jag har 1600 kvar av min lön.. Men jag kanske får mer pengar i present. Måste spara lite till P&L-biljetter!
Nej imorgon ska det bli kul! BSå jävla skönt att man bara har två lektioner och har sovmorgon även fast man slutar tidigt på sin födelsedag!! Puss.




Tröja - Gina tricot, Skor - Skopunkten, Foundation - Kicks!

insolence

Hejsan jag har haft en stört dryg dag idag!
Snöstorm så jag nästan flög iväg, En klasskamrat som jag verkligen hatar så otroligt mycket har drygat sig som alltid. Sen är det lite tråkigt att man inte ens kan skriva upp sina ideer på sin blogg utan att folk snor dom. Så nu känns det lite tråkigt att göra en medusa piercing när jag fyller år..
Men jag ska fortfarande tattuera mig på skulderbladet och jag kommer att skriva "I'ts like forgetting the words to your favorite song.." För jag vet inte varför men jag älskar den lilla texten.
Sen har jag äntligen beställt ett par läsglasögon, tänkte förs beställa ett par progressiva brillor men så kom jag på att det blir svåt när jag sitter vid datorn..
Men dom var skitbilliga och assnygga, jag höll på att dö när jag såg dom, Marc Jacobs is the shit!
Sen for jag till genomfarten för vic, minea, ida och danni var där så vi satt där till klockan 6 sen åkte jag hem med halv sju bussen.
Imorgon ska jag shoppa för då får jag en fet lön! Ska köpa lite saker till helgen och ett par nya skor igen :P
pusshej!


Så vill jag ha min tattuering elelr ja på ett ungefär iallafall.

Alanya 2010 Del 3

Jag komm nyss på när jag kollade igenom alla bilder från alanya-resan, att jag inte har gjort del tre, men här kommer den. Den sista delen och jag längtar tillbaka.
Denna del består mesta av bilder innan vi åkte, när vi åt lunch på jobbet och så. 









fikadag!

hejsan! idag for jag till skolan, började kvart över ett med klassråd, sedan hade vi GK, då skulle vi till stan och hitta inspiration till ett skivomslag som vi ska få göra nästa vecka.. Med det vart inte så mycket spaning, vi drog till storken och fikade när vi kom till stan och fastnade p.g.a allt trevligt sitsnack! sedan drog vi in på åhléns efter att ha suttit en timme eller två och fikat, efter vi hade vart där och kollat lite på skivomslag så drog vi till genomfarten och fikade lite till.
kom hem sju och tog mig en dusch och ja, nu är jag här! :)
Här kommer lite bilder ifrån igår!




Söndag 21 november

Hejsan nu är det bara fem dagar kvar tills jag är sjutton!
Det känns skönt, har redan fått pappas och jessicas present idag och det var pengar som jag shoppat lite för!
Behövde nya byxor så köpte ett par svarta jeans,sen en ansiktsmask och en parfym. har lite pengar kvar också.
Sen har vi shoppat lite saker till mitt rum, så nu har jag rosa genomskilninga gardiner, faktist jättefina och har köpt två nya lampor och lite julpynt hihi! eller det var så att jag hittade lite cupcakes grankulor och jag köpte en!
Så nu har jag ett lite mer "tjejigt" rum men det är mysigt!
Köpte också en julkalender med toy story motiv på, men har nästan ätit upp alla choklader..
Skola imorgon, börjar kvart över ett som vanligt.. Sen slutar jag fyra.
Har gjort om min design också, men jag är inte helt nöjd än!


The river has run wild.

Hejsan Jag har inte uppdaterat något för denna vecka har vart dålig, jag har inte pallat med något, fasst jag har endå hunnit med en massa. Skrivit prov, fått ig-varning i matte, vart ledsen, gått till synoptiker. Och en massa andra shit.
Igår var jag hos en synoptiker, har dålig syn, behöver både vanliga glasögon för jag är närsynt och sen behöver jag läsglasögon.. Blir en dyr månad för mina päron, fyller även år på fredag..  Men jag ska börja med att köpa läsglasögon för jag ser sämst när jag ska läsa.
Sen idag har jag sett den sjunde harry potter filmen. den var lika bra som boken! men alla hp-filmerna är ju så bra gjorda, så lite svårt att jämnföra tycker jag!
Sen har jag möbelerat om i mitt rum litegran! ska köpa gardiner och sånt tjaffs imorgon.
Längtar tills nästa helg, för på fredagen, då jag fyller år ska jag ha lite folk över hos mig och vi ska ha tjej/kill-middag och dricka lite vin och sånt. Sen på lördagen är det fest hemma hos Emelia! då ska jag och minea klä upp oss i glitter och glamour! Det ska bli så kul!
Här är lite bilder från veckan!









btw, har ni hört love the way you lie part 2? :)


The sun will set for you.

hejsan denna helg har hänt mycket, efter skolan i fredags så drog jag ner på stan och fikade med emil det var mysigt! Sen drog vi ut och fotade i kylan, kan inte direkt påstå att bilderna vart så himla bra..
Sen efter några timmar så skildes vi åt, jag gick hem till mamma och sov där, gick upp tidigt och fixa mig iordning och sen for till ett dop i eköping. Det var mysigt fick träffa hela tjocka släckten.. Sen åkte vi hem. Gick och la mig tidigt, vakana vid fem imorse, fixade mig iordning och drog till jobbet.
Efter jobbet vart det en del bråk hemma, min låtsasspappa tvingar mamma att flytta ut inom fyra veckor.
Det började med att jag skulle ta över min syrras gamla rum för hon har ju flyttat så jag tänkte flytta dit då.
Men då tyckte inte daniel som han heter, att det var okej att mamma bestämde utan hans tillstånd (?) Ja också börja dom bråka och då vart det såhär.. Snacka om att man känner sig välkommen. Och nu vet vi inte vart vi ska bo eftersom mamma inte får skriva in sig på uppsala hem och flytta till lägenhet i uppsala med tanke på all skuldsanering (stavning?).. Åh vad jag tycker synd om min mamma :/









Så lite dåliga bilder! Men det var mysigt. Juste höll på att glömma, jag fick vg på pagesprovet i datorkunskap! jag tycker det är lite kul eftersom jag knappt förstod frågorna och vet inte ens hur man använder pages.. :P

Snöslask!

hejsan jag har vart så upptagen med annat så jag har inte uppdaterat mycket på senare tid..
Som ni kanske märkt så har det snöat en massa! Fyfan säger jag bara! Men igår var vi på storken efter skolan sent på eftermiddagen.
Det var jag Malin och Emil såklart! Och vi träffade hans skumma vän fredrik, men han gick iväg efter ett litet tag..
Sen så åkte jag och malin hem tillsammans men jag sov hos mig och malin hos sig.
Idag har det värsta slasksnön Fy vad jag hatar det.
Här kommer iallafall lite bilder från igår! :)







Dom två sista bilderna är från idag! :)

nitton dagar kvar tills jag är 17.









Lite bilder från mig kamera! Imorgon börjar skolan igen, jippiie.. Not.

Tjejkväll med malin!

Hej nu sitter vi och käkar morötter, gurka och dipp, det är nice, har färjat malins hår och haft ansiktsmask som lucktade vanilj!
Nej nu ska vi snart se film niiice, har en trevlig fredags kväll! <3

Heartbeats

hejsan nu sitter jag hemma hos min älskade farmor, ska snart se på desperate houswives, imorgon ska jag fota lite har jag planerat och även kanske vi åker förbi västerås en sväng, har sett en skitsnygg stickad sjal/luva som finns i en massa olika värger, jag ska ha en lila! För bara tvåhundra kronor!!
Sen vet jag inte vad mer som kommer hända.
Nu blir det ett tråkigt bildlöst inlägg men det får duga!
Mina ögon är fortfarande sämst :/



Jose Gonzalez - Heartbeats.

vad är det som händer!?

hejsan jag sitter nu hemma hos min pappa, jag fattar inte vad det är som händer, jag mår skit hela tiden, och jag vet inte varför!?
Nu idag när jag skulle ut så insåg jag att allt var suddigt! Jag kunde bara se saker tydligt på nära håll och fick ont i huvudet när jag ansträngde mig för att se saker, det var extremt frustrerande! Sen det här med min navel, ja den har ju växt igen lite men inte helt, och jag hoppas verkligen på att den gör det! Sen har jag ont i magen hela tiden!
Jag fattar ingenting!!!
Nej nu ska jag kolla på "Bridget Jones dagbok", ettan som jag laddat ner..





Btw, Jag såg ju på "Saw 3D" Den var skitbra, men väldigt läskig, gillar ni att få inälvor i fejjan så rekomenderar jag den! Jag kände redan när jag satte mig ner och såg första scenen att jag ville gå ut! Jag kunde inte sova i lördags och sen skulle jag upp tidigt för att jobba, det spöregna! Som tur var skjutsade mamma mig till centralen.