My tattoo.

helgen har spenderats med malin i gottsunda hos hennes syster och småbarnen, mycket mysigt.
Tatuerade mig igårkväll också! här kommer en bild.


ursäkta att jag har lite stubb på benet..

Be my valentine

hejsna sitter i skolan och ska göra en bokrecensin och jag har sett filmen och gjort filmrecension om den så det blir att skriva om fasst till boken.. SEGT!

Jag har iallafall fått mitt batteri till min LG Mobil! Så sjukt jävla nice, har längtat ihjäl mig och ja nu har jag min gamla fina KS360 igen.



Kina Grannis - Be my valentine. Har tyckt om henne länge men nu verkar hon bli lite känd hon säljer skivor och så, Förut var det bara covers på Youtube, nu har hon sina egna skrivna låtar och musikvideos! Så bra :)

Nationellt prov i matte!

hejsna tänkte bara lägga in en snabb uppdatering nu innan jag springer in på lektion.
har vart en bra vecka, Måndags beställde jag nytt batteri till mobilen, ÄNTLIGEN! Så den kommer antingen i slutet av denna vecka eller i början av nästa vekcka.
Sen igår var jag och shoppade lite, köpte två blusar och ett par klackskor! Nice Nice!
Grillade även igår.
Nu ska jag ha engelska sen ska jag ha två timmars nationellt prov i matte! Wish me luck! :)

Puss ha det bäst! <3

Face Drop.

hejsan nu sitter jag i skolan, har nydligen haft frukostrast och nu  ska jag egentligen jobba med något,fasst jag har ju inget arbete kvar vet egentligen inte varför jag behöver gå till skolan när jag kommer hit och inte gör någonting? Aja min lärare är inte här så då kan man sitta vid datorn och göra vad man vill! Jag kollar på en massa youtubeklipp på magdans. Gud så kul, ska bli kul att börja på trumm solo i höst. Det är fortsättningen på den som vi gick på innan! Så härligt! Ganska fint väder är det idag också, lite blåsigt bara..Men det funkar.


pissväder!

Hejsan, kom hem från jobbet för ett tag sen, gud va skönt att få sätta sig ner på ett tåg efter att ha slitit runt på jobbet. Sen när man kommer in i uppsala så spöregnar det och sälvklart hat man cyklat till centrelstationen så det var bara att sätta sig på cykeln och cykla hem fort som fan!  Usch Fy!
Igår hade vi dansuppvisning och det var jättekul, och det gick bra också!
Jobbade även igår också, gick upp tio i fem på morgonen och drog till jobbet sen efter det var det träning inför uppvisningen och sen på kvällen var det två uppvisningar. kom hem vid åtta.
Fick en fin ros, idag gick jag också upp vid fem och drog till jobbet. Fy nu orkar jag inte har ont i fötterna också. Nej nu ska jag kolla på tv  och senare idag åker jag hem till almunge. PUSS! <3

You can tell everybody this is your song.


osexiga lår men men.

hihi

Fötter.

You like? ;)

japp.

hehe

V to the alentina :)

Utsikt från datasalen :)

S u n s h i n e !

hejsan nu sitter jag i datasalen.. Som vanligt haha.
Ska snart hem till mamma och byta kläder har jusst nu på mig en fin klänning som är från indiska men den är två år gammal hehe.
Har typ aldrig använt den men nu så! Ikväll vid sju blir det dansuppvisning men den riktiga är på lördag, ikväll är det bara för andra dansgrupper.
Men det ska ändå bli jättekul! Det är så fint väder jag är så lycklig! Valentina och jag har haft vattenkrig idag när vi hade rast, stod vid vattenfontänen och kasta vatten på varandra, självklart så blev jag mest blöt haha! Men det var kul. Alltid så tråkigt på rastenra så lite bra med omväxling. Satt och solade lite också!

Nej nu ska jag kolla runt på FaceBook och sen ska jag ta bussen hem till my motha! :) Pusselipuss!! <3

In the summertime when the weather is high

hejsan nu sitter jag hemma hos malin och vi har tagit lite eller ja, en massa bilder ute i det fina vädret! Det är mysigt ute nu! äälskar värdet som bara den!






Finns många mer bilder men orkar inte lägga in nu.

I look up to the sky and now the world is mine.

Hejsan nu sitter jag i datasalen och försöker fixa litep å min design, min sidebar är cp på olika webläsare. Men Aja får fixa lite proffsigare sen. Solen skiner som fan, har på mit shorts men svarta genomskilniga strumpbyxor och sandaler, det gillas! Älskar att jag har min rutiga skorta på mig.
Ska väl hem snart, slutade nyss eller ja för en halvtimme sen men jaja.

Ska hem och sola, måste jobba på brännan nu innan sommarn så man kan vara fint brun i bikini.
Tråkig skola har man också! Gud vad härligt att sommarn är här, kan inte slute nötap å att den verkligen är här.



Vad ska ni göra idag då? PUSS

Läser någon ens min blogg?

Hejsan nu är jag trött och fryser på något konstigt vänster. Jag ska sova för imorgon är det skola. Funderar på att ha jeans shorts utan strumpbyxor imorgon, för det är ju så varmt nu, härligt sommarväder. Är så lycklig över det. Känns som att något saknas dock, kan det vara sommarlovet?.
Har målat mina finger och tånaglar med något persika/orange/coralle färgat nagellack. Fint är det iallafall.
Har två lektioner imorgon, tror jag ska fortsätta på mitt nationella prov i engelska, jag hann ju inte färdigt med andra delen förra veckan och det är tre delar så jag antar att jag kommer att göra en och en halv del imorgon.

Nej nu blir det Sleeping time.. ZZzzZ..

ÄR DET NÅGON SOM SAKNAR VINTERN?.

Ny design igen..

Hejsan nu sitter jag i skolan och ska snart ner till stan, ska köpa ett par nya strumpyxor. Vill också fika men inga utav mina kompisar slutar tidigt. Så det blir väl att åka hem efter stan..

Vad tycker ni om min design, har typ bara gjort en ny header typ men det blir väl bra? mycket kvar tills den blir bra, Men ska fortsätta lite när jag kommer hem. Och sen har jag ändrat storleken så man kan ha bilder i storlek 700! bra va? puss


Bild från i onsdags, Foto: Ronja Fridholm.

Rosa blommor

hejsan nu sitter jag faktist hemma hos ronja! Idag började jag kvart i nio och hade en lektion matte sen drog klassen till stan och vi gick till slottet på en foto utställning och sen tog vi en mysig fika på fågelsångens uteservering. Sicket fint väder det var altså!
Här kommer lite bilder från idag när jag och ronja såg ett fint träd hah.







(Brusig bild.)









ps. bilderna är oredigerade. :P


Tisdag

hejsan idag har jag vart i skolan och haft nationellt prov. Det gick bra, men jag hann inte färdigt med allt så jag ska göra mer nästa vecka. Imorgon blir det en timme matte sen ska vi på studiebesök med klassen. Först ska vi på foto utställning vid slottet, sen efter det ska vi fika, och gissa va? man får välja exakt vad man vill, så får passa på och lyxa till det lite ;) Sen är jag ledig på torsdag och fredag. Och på torsdag ska jag leka med johanna och sove hos henne! hihi en på fredag vettja inte. Puss hoppas alla har det bra nu ska jag se på Ugly betty och sen blir det DH! <3

Återträff med klass 5D.

hejsan i lördags var jag på återträff med min gamla klass i sthlm, och detk an jag säga var jättekul!
många man kände igen och andra inte haha!
här kommer lite bilder som jag har hittat på facebook, har ju ingen kamrea själv så får ta andras bilder heh.


Jag och johanna :)

Lite folk :)

haha säger ingenting om denna :P

haha bara för att jag posade så på varje bild som togs under ålandsresan (y)

Vi var ganska coola!


Jag och söta madde! <3


Bilder på mig och valentina!
















Haha alla är i olika redigeringar:P men aja nu ska jag plugga på mer :/ puss