fredag den trettionde juli tvåtusentio.

Hejsan nu sitter jag här en fredagsmorgon och ska snart sova! Idag fyller ronja år, så ett stort grattis till henne! jag har beställt lite saker från h&m idag! så det kommer hem lite saker i sinom tid.
Jusste, jag fick ju in ett jättevirus i datorn och det var skitsvårt att lyckas ta bort det men nu är det väck.
Ett tag var jag orolig att jag skulle bli av med datorn och alla mina bilder och sånt! Men pappa hjälpte mig, som tur var.
Aja godnatt är jättetött nu puss! <3










Almunge

Hej nu sitter jag här i lilla almunge, har vart hos ronja men nu är jag här, hon kommer snart med bussen och då ska vi leka lite!
Håller på att ladda ner lite film och försöker ta bort ett jävla virus som har satt sig i min ator men jag fattar ingen ting, ska söka om.
Jag har fått så fruktansvärt ont i ena min höft och kan knappt gå för jag har så ont, jag vet inte rikgit vad ska ta mig till.
Aja nu ska jag byta och och fixa lite i mitt rum innan hon kommer! puzzii! <3

fredag och jag är inte kär..

Satt barnvakt igår med malin i gunsta. Malins systrar skulle på bil-bingo och då var vi barnvakt, inte kul när fem barn springer runt och för en massa ljud när man är lite halvt trött på att passa upp på två småbarn som inte vill sova..
Aja det gick bra tillslut iallafall, Malins syrror kom hem och vi satt i köket och Malin färgade håret mörkbrunt och vi åt chips, kakor, drack cola och rökte i köket. Det var mysigt! Sen kolla vi på en dålig skräckfilm..
Idag var vi  barnvakt igen men mamma kom och hämtade mig så vi åkte till gränby och shoppade nya byxor. Jag kan säga att jag verkligen hatar att kolla på byxor! Så tråkigt och jag hatar att vara fet..  Ett par blå jeans som sitter ssom smäck och ett par svara jobbar byxor blev det.

Nej nu ska jag möbelera om lite i mitt rum pusshej!


Love the way you lie.



Idag är det onsdag, känns inte som om det är en onsdag, mer som en söndag.
För jag har inte gjort någonting annat än att vart till affären, köpt glass till elliot och mig.
Vart barnvakt och suttit framför datorn, Altså som en vanlig söndag brukar vara..
Vill egentligen äta, men vill inte gå in i köket jusst nu, För det sitter en kille från tele2 och fixar så vi ska ha abonnemang i våra mobiler. Det ska bli kul! hehe.
Nej nu gick han, så nu kan jag äta middag! Ungsgratinerad Falukorv med pasta! mumms säger jag bara!

Måndag

jag sitter barnvakt åt mina småsyskon, men dom är ute och pringer i vattenspridare så jag kollar på tv och bloggar lite :)



















En massa bilder har jag i min kamera, här är några få utav dom. Jag har inte hunnit rensat ur mitt minnes kort men det får bli sen när jag åker till pappa

Arvika

Hejsan! har inte uppdaterat på några dagar, men i onsdags åkte jag till arvikafestivalen tillsammans med ronja, hon hade vunnit biljetter, så då drog vi dit. Speciella grannar hade vi, och det spöregnade  i två dagar, sen var det äckligt mycket skräp överallt, missade regina spektor, familjen, timo räisänen och babyshambles. Men jag såg iallafall Kent, Robyn, Markus krunegård och maskinen. Så lite nöjd är jag! Vårt tält gick sönder första natten så vi sov hos våran granne men han var skum. Så vi sov i jourtältet sista natten. Skulle ha åkt hem ikväll, men vi orkade inte vara kvar så vi drog hem igår. Träffade även Blonda där, ovanligt att se honom osinkad.
Nu sitter jag hemma hos mamma, lite hes, lock för öronen och har ont i halsen. Säger bara en sak, Fyfan vad skönt att duscha när jag kom hem igår! haha! puss.

Fredag!

hejsan nu sitter jag vid datorn igen, ska väl äta lunch om ett tag och sen ska jag ta mig en dusch!
Senare idag ska jag åka hem också, ska ju upp och jobba imorgon och på söndag.. Jag känner varken ork eller lust för att jobba, men ibland måste man göra saker som man inte vill.
Jag har funderat länge nu och har bestämt mig för att göra en till tatuering! men vet inte vad och vart? Någon som har något tips? Jag har tänkt mig att göra en ros eller skriva något i nacken, Men vet inte riktigt.

Jag har tänkt på att sommarlovet är så fruktansvärt kort och går så fort, känns som att jag knappt har hunnit göra något och det är vara några veckor kvar tills jag börjar i skolan igen.. Jag vill hinna vila ut och umgås med en massa kompisar ju.
Och det finns så mycket saker jag vill hinna göra innan jag börjar i skolan. Känns som om det inte kommer finnas tillräckligt med tid för det.

Saker jag vill hinna med:

 - Åka till sthlm och träffa kompisar
 - Dra till Grönan och åka så många karuseller så jag spyr!
 - Shoppa loss!
 - Festa sönder!
 - njuta av sommarlovet som finns kvar!
 - åka båt.
 - Taturea mig!

Ja, det finns nog en massa andra saker jag vill göra nu men kommer inte på dom jusst nu..
Aja nu ska jag vara social med farmor och linnea innan tiden rinner ut och jag ska hem. pusshej!




Jag, Linnea & Farmor.

Hejsan! Eller ska jag kanske säga god kväll, eller varför inte Godmorgon mitt i natten?
Nåväl, har haft en bra dag idag, har fotat en massa med Linnea och åkt runt och kollat på olika loppisar!

Hitta mycket krimskrams och sånt, inget som jag kände för att köpa. Det vart en glass i solen istället.
Fint väder var det med, Skulle ha badat idag men vart inte  av. Får bli en annan dag att jag badar i Linneas stora pool! Nej nu blir det att sova, klockan är ju väldigt sent!.. Godnatt på er alla mina små sötnosar!












Fjällnora!

jag och tjejerna var i fjällnora förra helgen och hade husvagnen för oss själva i två dagar, här kommer lite bilder på det :)


Haha ett litet fult collage, menmen är hos farmor så har inget redigerings program hehe.

Malin heter hon ;)

Det var fint vid vattnet! Hejsvejs nu ska jag och lilla kusinen linnea ut och fota tihi! :D

Eclipse

hejhej mitt i natten! Var på eclipse ikväll, men johanna och min styvmor och hennes kompisar. Måste bara påpeka att Jacob var hetare än hetast och jag tycker att han kan skita i bella och ta mig istället!
Gud vad jag vill ha honom, så alla ni andra kan ju bara ta och glömma honom, för han är min!
Har regnat som fan idag, tog lite bilder, fick veta att jag kom in på GUC Idag också!
Är man glad eller? : D
Åt på resturan och det var gött, sen efter bion tog vi en drink på Terassen och sen åkte vi hem. Ska sova snart för ska upp halv nio och Shoppa på Thuns Har vi bestämt!











johanna hade satt på sig rött läppstift för att vara fin för edward skull hihi!

Okej skulle ha vart mer bilder, men blogg.se SUUUGEEERRR på att ladda upp bilder så vissa bilder kan inte läsas och det är konstigt för alla bilder är redigerade på samma sätt ungefär. Men jag DAMPAR! och nu tänker jag gå och lägga mig för jag ska ju som sagt upp så jävla tidigt och shoppa! PUSS!