Lovet hittills

hejsan har inte uppdaterat på länge änner jag, har hunnit med att åka till sthlm med lana och ronja, firat julafton och shoppat en del. Känner mig ganska tillfredställd än så länge.. :)
Nej men här kommer en jävla massa bilder från lovet! Nyårsafton imorgon/ikväll! taggad till 100!








Det var lite bilder från julen hemma hos pappa, sista bilden var några av mina julklappar.. :) nedan kommer Sthlm-bilderna!








Sedan åkte vi hem efter en hel dags shopping! Jaag fick många mer julklappr, men det kommer inte upp på bilder tyvärr.. Puss puss ha en trevlig kväll imorgon!

Julshopping!

Hejsan! Nu var det ett tag sedan jag skrev. Sen sist har jag hunnit fått lov, jobbat, träffat kompisar, gått på kompiteringsdagar i skolan! Julshoppat, gråtit lite, vart förbannad. Men nu känner jag mig nog mest lugn tror jag.. Det ända som är kvar innan julafton är att köpa några till julklappar, men det ska jag göra imorgon med Malin!
Glömde skriva att jag har bakat pepparkakor med familjen, vi gjorde ett eget hus också, men det kraschades..
Så vi köpte ett färdig gjort hus dagen efter..







Julavslutning imorgon!

Hejsan, skolarbetet har förtjänat julavslutningen! Nu blir det lov och det tackar jag för, bara att jag måste göra lite omprov nästa vecka på måndag och tisdag i skolan.. Men det ska nog lösa sig, hoppas jag!
Imorgon börjar jag tjugo över tio som vanligt med engelska, sedan blir det avslutning i klassrummet med klassen, sen får man går runt lite i skolan och kolla vad som händer. Efter det kanske några kompisar drar på stan och fikar! Fyfarao vad skönt det ska bli att slippa endel folk i skolan i tre veckor!


Don't tell me the sky is the limit..



Har jobbat i helgen, ja finns inte så mycket mer att säga, har mest slappat!
Idag var det skola igen och jag vill bara säga att jag längtar som fan efter lovet!
Men innan jag på lov måste jag ta igen lite saker inom vissa ämnen.. Kul jag ska gå på kompilerings veckan nästa vecka, det är bara två dagar, men vi har ju avslutning på fredag och det kommer kännas så värdelöst om man vet att man ska gå på måndagen och tisdagen veckan därpå..
Hursomhellst! Imorgon ska jag till sofie efter skolan, jag har lovat henne att jag ska sova hos henne! :)

Förra vintern.

hejhopp, stopp och galopp! :)
Idag var man i skolan och lärde man sig något nytt? nja lite kanske..
Hade utvecklingssamtal med min lärare, ville inte att pappa skulle vara med så jag fick prata själv med min klassföreståndare!
Gick rätt så bra faktist.
ingen var i skolan idag typ, hade bara två lektioner, efter skolan träffade jag lite folk, gick runt lite på stan och och fikade en snabbis på Genomfarten.
Jag har alldrig sett så mycket folk samtidigt på ett ungdomscafé som det var i dag, det var så proppfullt att folk satt på övervåningen och fikade..

 

Efter det drog jag hem, har suttit på min bak framför datorn ända sen dess.
Tråkfredag kallar jag detta! Ska snart se på film, hållerp åatt laddar ner lite julfilmer jusst nu så det ska bli kul!
Har fördrivt tiden genom att gjort en lite film av små klipp som jag hittade från min gamla kamera. Enjoy ;)


Just want to feel like we're together

Hellu, idag vaknade jag två minuter innan mitt larm gick, kunde inte sove, var kallsvettig och mina hals var värre än värst, trodde jag hade feber men det hade jag inte, men mådde skitdåligt, frös i ena sekunden och svettades i andra..
Men jag ville inte låta det förstöra min skoldah så jag drog på mig kläder och drack te, fixade mig iordning och for till bussen. bad idea! Vart ju bara ännu mer hängig, men jag ville inte missa en till skoldag, ligger redan så mycket efter! Men jag gick till skolsyster, ingen där, sjukanmälde mig och for hem.
Kom hem vid elva, skulle vila men jag somnade och vaknade runt halv fem och satt framför tv:n hela eftermiddagen.
Nu sitter jag och pluggar lite. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon, för jag har prov och jag känner på mig att det kommer gå bra för mig.. :/



We don't sleep when the sun goes down





Har vart lite party med Hannah, bea och lite till folk! Sen i lördags vakna jag upp hos bea med hannah bredvid mig och vi åt frulle och kolla på film, sedan kom mamma och hämtade mig, åt middag och koll på tv, sedan sova jag och jobbade i söndags.
efter jobbet väntade jag tills sofie skulle komma hem från stockholm, gick till elevhemmet och slaggade hos henne. Vi hade shot kalas, kom bakis till skolan igår.
Idag var jag inte i skolan, har suttit hemma hela dagen och vart sjuk! Jag är så jävla täppt i näsan, och cpklumpen i halsen håller på att försvinna som tur ärr, men nu har jag fetsaste slemhostan!!
Nej fy, nu ska jag plugga lite och sedan sova godnatt!

Så sjukt jävla patetiskt!

Hej sorry att jag inte vart aktiv i min blogg, är lite deprimerad, har snart shoppat upp alla mina pengar och jag har inte ens handlat julklappar än.. Sen min klass, Jag hatar min klass orkar inte med allt drama seriöst!
Pallar inte plugga i skolan och är bara deprimerad, så som man brukar bli på vintern..(?)
Och jag har fått någon äcklig knöl i halsen..
Jag hatar allt jusst nu! Seriöst så bryr jag mig inte om vad du gör, du skämmer ändå bara ut dig.




Jag har ju ändå mitt egna lilla disco. Parov Stelar - Catgroove!